Limburgse Buuttefestival 2023

Op zaterdag 14 januari 2023 vond in het MFC “De Grous” te Stein het Limburgse Buuttefestival plaats. In de “buut” stonden o.a. Peter Vaessen, Rob van Elst en Henry van Geneijgen. Vooral Rob van Elst (Groesbeek) als “de Parachutist” was een geweldige buut. Een geweldige avond met veel kwatsj en sjpas. “Te Laat Begoosj”, onder leiding van Jos Lipsch, zorgde voor de muzikale omlijsting.

Brand Bier 11-11 actie

Onze inzending voor de Brand Bier 11-11 actie. Met veel plezier is door TLB aan het filmpje gewerkt. De winnaars worden op 25 november 2022 bekend gemaakt door de Brand jury; Beppie Kraft, Bert Salden en Bart Storcken

Rabo Clubsupport 2022

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 is van start gegaan!
Je ontvangt hierover geen brief van de Rabobank.
Ga voor info en/of stemmen naar https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
en breng je stem uit !
Je kunt als lid van de Rabobank Zuid-Limburg West vanaf nu t/m 27 september je drie stemmen uitbrengen op drie favoriete clubs of verenigingen. Je weet het: hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Ook Te laat begoosj doet mee aan deze actie van de Rabobank. Vraag dus aan iedereen, familie, bekenden en vrienden te stemmen ook op Te laat begoosj.

Alternatief Sjöttefees Zitterd 2022

Na een zeer tijdrovend defilé en een gladjes verlopen schuttersoptocht schoten de leden van de 21 deelnemende clubs en verenigingen vervolgens om hun koning of koningin aan te wijzen. Even voor 19:00 uur konden de koningen en koninginnen onderling de strijd aanbinden om de keizerstitel. En die was redelijk snel beslist.

Klim Frusch van Aafsjlaag Zitterd was de gelukkige. Hij neemt de keizerstitel en bijbehorende eretekenen over van Peter Janssen van TisNiksEnTwurtNiks.

TLB zorgde voor de muzikale omlijsting van club “Wo-Van”.

Fietstocht 2022

Op zondag 28 augustus 2022 was het uitstekend fietsweer. Het zonnetje scheen lekker en stipt om 10.15u. vertrok de TLB familie voor een fietstocht van ca. 47 km. Door Mariëtte en Wil was een geweldige fietstocht uitgezet. Via “Watersley” ging het richting Duitsland. Er waren een 3-tal rustpauzes ingelast i.v.m. het warme weer. Voor de inwendige mens moest uiteraard goed gezorgd worden. Tijdens de tocht waren er dan ook verschillende drankjes. Na afloop was er een uitgebreid hapje (BBQ) bij cafe “Auwt Einekoeze”.

20 JAOR BESJTAON, TIED VEUR EIN FEESKE !

Mit eine vastelaovend, in oos vruigere Carna bie Guus, heel get jaorkes trök, besjlöät -gans sjpontaan- ein gruupke vastelaoves-vierders ein Zaate Hermenie te sjtarte!.
Mekkelik gezag, mer wie gaon veer dat noe doon?

Mit väöl hulp van boete-aaf, wo veer nog altied heel get luuj zeer dankbaar veur zeen, höbbe veer kènne beginne mit “de eesjte repetiesj”, o.l.v. Jos, noe al weijer 20 jaor geleeje !
Eesj note lere ! Note aangeweze door Jos op eine notenbalk, geteikend op ein sjoolbordje in ós meziekcenter “Freestyle”! En toen koosj ’t blaoze beginne.
Wat waore veer bliej mit oos eesjte gesjpeelde note en trómmelsjlaeg!

Op zunjig 24 fibberwarie 2002 woort in Carna de oprichtingsvergadering gehawte !

Greutsj zeen veer dr’op dat veer ós jedere vastelaovend en op väöl festiviteite in en boete ós dörp muzikaal höbbe laote heure. Al die jaore koosjte veer geneite van same meziek make en “hel en valsj” blaoze !!

Op zaoterdig 2 juli 2022 woort ós 20 jaorig besjtaons-jubileum feestelik gevierd; dao ginge veer, same, mit 30 man sjterk, in de rooj bloes en mit instrument, mit de bös nao zonnig Valkenburg.

Nao de óntvangs mit koffie en vlaai, woort door veurzitter Diana eesj sjtil gestjange bie Jan, Harrie en Jos, die noe neit meer in ós midde kènne zeen.

Dan Jos Lipsch, ózze dirigent, woort flink in ’t zunneke gezat en bedank veur zien al 20 jaor langk boetegeweun groot gedöldj mit ós muzikante !

Auch de 11 muzikante, die al vanaaf ‘t begin lid zeen, woorte in ’t zunneke gezat en woorte geëerd mit ein herinnerings-sjpeldje.

En veur de 4 nuuj muzikante, welke nao de zomervakansie gaon mitblaoze, waor ein flesj Flügel, dit óm hun drempelvrees te euverwìnne!.

Daonao ginge veer blaoze in de bínnesjtad; dat woort vrolik en enthoesiast óntvange door al die toeriste op de terrasjes!
“Sjpeel hiej nog get, blaoze, blaoze etc.”
Zelfs handjteikeninge woorte gevraog en d’r woort gedans op ooze meziek! Gezellig!

En wat waor die City-Toer geweldig: mit z’n allen en mit väöl meziek en hellll sjlaagwerk in ’t treintje door Valkenburg.
Wat ein beleavenis !

Ein heel gesjlaag feeske woort in Valkenburg aafgesjlaote mit ein heerlik dineetje veur ós alle!

‘t Waor eine super sjoone daag !
Eine daag óm nooit te vergaete !